<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=298107877804140&ev=PageView&noscript=1"/>

Vidar Mehl med seier i Zwift Lamb Chop serie for Kalas e-Sport Racing Team

6. desember 2019, kl 10:42

Vidar Mehl og Morten Vaeng fra Hard Rocx Swix Racing Team gjør det bra som digitale syklister for Kalas e-Sport Racing Team.  Sist helg gikk Vidar til topps i et ritt i den prestisjefylte Zwift Lamb Chop-Series.

Rittets format er litt annerledes en vanlige ritt og det fungerer som en slags jaktstart hvor de sterkeste starter med et handicap. På denne måten har alle deltagerne mulighet til å vinne. Vidar, Morten og resten av gutta i Kalas e-Sport Racing Team startet 7 min. bak første pulje uten mulighet for noe lurekjøring. Det var bånn gass bra første meter og taktikken var enkel, Vidar er spurteren og skjermes så langt det lars seg gjøre, de andre kjører til de faller av. Ved bruk av Discord er det mulig å kommunisere underveis i rittet. Dette er et viktig verktøy for og lykkes.

Starten gikk i vanlig hardt tempo, men denne type ritt krever at trøkket blir holdt oppe helt til mål. Dette var en relativt flat/småkupert løype, som krever full oppmerksomhet for ikke og havne bak en splitt. Alle på laget var fremme i feltet og sørget for at det ikke ble noe lurekjøring. Skulle de ha noen mulighet til å ta igjen teten måtte de grave dypt. Med kun 3 km til mål har de tatt igjen første pulje og det gjelder å plassere Vidar opp og fram til spurten. Vidar gjør det han er best på og knuser de to andre rytterne i spurtduell ved å komme bakfra med maks trykk i pedalene.

Dette var en lagseier der alle arbeidsoppgaver ble utført til punkt og prikke. Laget er relativt ferskt, men har allerede blitt bra samkjørte og jobber mot et felles mål, Trøya på pallen!

Forrige
Vidar Mehl og Morten Vaeng på Norsk eSport sykkellag...
Neste
Seier i årets første ritt...