<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=298107877804140&ev=PageView&noscript=1"/>

NORGESMESTER i maraton på Forza Volante

10. juni 2018, kl 15:18

Ole Hem vant NM Maraton på Birkeland etter en hard fight med Emil Hasund Eid og Fredrik Haraldseth. Det ble en stor dag for laget SWIX Hard Rocx, med fire rødnisser topp 6, hvor Vidar Mehl og Thomas Engelsgjerd syklet inn til hhv 5. og 6. plass. 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

– Rittet var langt og hardt, så taktikken min var å kjøre hardt i alt som var av bakker. Da fikk jeg brukt min styrke i bakkene, og jeg klarte etter hvert å få en luke på Fredrik og Emil Hasund Eid. De pushet meg bra hele veien, og gav en skikkelig bra kamp, så det var ikke før etter 3 timer sykling at jeg klarte å riste dem av meg, forteller Ole Hem.

Å i Heiane leverte en tøff og artig løype med mange bratte knekkere og mye flytsti. Alle tre syklet på Hard Rocx Forza Volante, ingen tvil om at våre fulldempere trives godt der!

– Det betyr mye å bli norgesmester! Det har gått 8 år siden sist jeg vant NM, som junior. Og etter 6 NM-medaljer som senior var det deilig og endelig få gullet! Gleder meg til å sykle i NM-trøya det neste året, og håper det kan gi meg muligheten til å kjøre noen flere løp internasjonalt, sier en godt fornøyd Ole.

Neste
Dobbeltseier i Nordsjørittet...