<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=298107877804140&ev=PageView&noscript=1"/>

Norgescupåpningen med dobbeltseier til Haraldseth og Mehl

16. mai 2019, kl 15:28

Med tunge og sugende forhold i den 68 km lange løypa i Å i Heiane var det optimale forhold for en frisk Fredrik Haraldseth under Norgescupåpningen i MTB maraton 11. mai. Fredrik var relativt overlegen og kom i mål over minuttet foran lagkompis Vidar Mehl i Hard Rocx Swix Cycling Team og Lars Granberg fra Birk Sport Racing som tok tredjeplassen.

Lars Granberg satte farten tidlig i rittet med Fredrik og Vidar på hjul. Etterhvert fikk Fredrik en luke til de andre to, men i sin iver etter å skape størst mulig luke syklet han feil. Etter å ha oppdaget blunderen fikk han igjen kontakt med Vidar og Lars som på det tidspunktet hadde syklet forbi. Etter å ha fått hvilt seg litt i ryggen på de to, gjorde han et nytt støt rundt 15 km fra mål. Luka han fikk opparbeidet holdt med god margin selv om det var syrefest i de siste kneikene.

Vi gratulerer Fredrik og Vidar med henholdsvis første og andre plass, og gleder oss til fortsettelsen av Norgescupen i Maraton 2019 og hovedmålet, Europamesterskapet i MTB Maraton på hjemmebane, Furusjøen Rundt 6. juli 2019!

Les mer om Norgescupåpningen på Terrengsykkel.no

Forrige
Rapport fra Kalas Rye Terrengsykkelfestival 2019...
Neste
Emil vant både Terrengsykkelrittet og Elgrittet 2019...