<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=298107877804140&ev=PageView&noscript=1"/>

Emil vant både Terrengsykkelrittet og Elgrittet 2019

27. mai 2019, kl 14:37

Emil Hasund Eid og resten av Hard Rocx Swix Cycling Team er i kanonform om dagen, noe helgens resultater er et strålende bevis på. Lørdag forsvarte Emil fjorårets seier i det knallharde Terrengsykkelrittet. Søndag ble det trippeseier i Elgrittet med Emil som vinner foran Fredrik  Haraldseth og Vidar Mehl.

Foto: Pål Westgaard

Terrengsykkelrittet 2019 var ekstra krevende i år med gjørmete og glatte stier. Emil er råsterk om dagen og tok en overlegen seier tross flere uhell underveis. Emil vant med over tre minuttet til Erik Hægstad på andre plass og Audun Øverbyen Hanssen på tredje. Fredrik syklet inn til en sterk fjerdeplass etter en liten sykdomsperiode. Det viser han er nær restituert og i rute til kommende konkurranseprogram.

Foto: Pål Westgaard

Se fullstendig resultatliste fra Terrengsykkelrittet 2019  

Elgrittet 2019

I søndagens 2019 utgave av Elgrittet viste Emil igjen enorm styrke og kjørte bokstavelig talt solo fra start til mål! På toppen av det hele satte han ny løyperekord! Fredrik, Vidar og Gabriel Slinger kjørte utøvde eksemplarisk taktikk og kontrollerte gruppa bak til deg gjenstod en drøy kilometer. I siste stiparti fikk Fredrik en luke til resten av forfølgerne, noe han holdt helt inn. Vidar fulgte opp med å ta spurten om tredjeplassen i gruppa bak og sikret dermed trippelseier til hard Rocx Swix.
_
Emil og Fredrik kjørte samme sykkeloppsett på Terrengsykkelrittet og Elgrittet; Forza Volante med Vittoria Mezcal. Rått at utstyret funker så bra til både det mest tekniske rittet på programmet og i et raskt grusritt med bratte bakker. Forza Volante LTD.
Hard Rocx og Hard Rocx Swix Cycling Team takker for to stålende arrangementer i Terrengsykkelrittet 2019 og Elgrittet 2019
Forrige
Norgescupåpningen med dobbeltseier til Haraldseth og Mehl...
Neste
Løypebefaring i EM-løypa 2019 og Furusjøen Rundt...