<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=298107877804140&ev=PageView&noscript=1"/>

Vidar Mehl og Morten Vaeng på Norsk eSport sykkellag

24. november 2019, kl 21:48

Kalas eSport Racing Team har samlet Norges beste Zwift-ryttere på samme lag. Deriblandt Vidar Mehl og Morten Vaeng fra Hard Rocx Swix Cycling Team.

Det er tidligere terrengproff, Ole Christian Fagerli, og Original Teamwear som står bak Kalas eSport Racing Team som skal sykle e-sykkelritt gjennom vinteren.

Laget består foruten Hard Rocx Swix Cycling Team rytterne Vidar Mehl som er regjerende Zwift-norgesmester og Morten Vaeng som tidligere Zift-norgesmester av Øyvind Bjerkseth, Kristian Oftedal, Tom Ove Kaland, Odd Erlend Hansen Berg og teamsjef, Ole Christian Fagerli.

Laget vil fokusere på rittene i Fusion-serien hvor rytterne er forhåndsgodkjente ift data på watt- og vekt. Her konkurreres det på så like vilkår som mulig og det er i Fusion-serien det er mest prestisjefyllt å hevde seg. For Kalas eSport Racing Team er det resultater som er det overordnet målet. Vi ønsker laget lykke til i kommende ritt! Dette blir spennende.

Forrige
Alta Event velger Circo Gigante fatbikes for sine arrangement...
Neste
Vidar Mehl med seier i Zwift Lamb Chop serie for Kalas e-Sport Racing Team...