<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=298107877804140&ev=PageView&noscript=1"/>

Lagpresentasjon Hard Rocx Swix Cycling Team 2019

4. april 2019, kl 14:21

Never change a winning team 3.0. Mandag første april var det klart for offisiell lagpresentasjon av Hard Rocx Swix Cycling Team for sesongen 2019. Presse fra blant annet Terrengsykkelmagasinet, Fri Flyt, Landevei og bransjebladet Sportsbransjen var tilstede på seansen avholdt på Swix sitt hovedkontor i Oslo.

2019 utgaven av Hard Rocx Swix Cycling Team består av syv meget meritterte ryttere i alderen 19 til 44 år. Med seiere og pallplasser i nær sagt alle ritt i foregående sesonger er det et hårete mål og skulle overgå dette i 2019-sesongen.

Laget består av følgende ryttere: 

• Fredrik Haraldseth 27 år – Oslo

• Vidar Mehl 32 år – Gjøvik

• Emil Hasund Eid 24 år – Harestua

• Gabriel Slinger 19 år – Svelvik

• Thomas Engelsgjerd 25 år – Halden

• Fredrik Stephansen 40 år – Drøbak

• Morten Vaeng 44 år – Solbergelva

Teamsjef, Dag Johnsen, kan melde om gode sesongforberedelser og imponerende testresultater. Laget har bla hatt tre samlinger på Mallorca. Under siste samling viste laget og spesielt Vidar Mehl styrke ved å vinne et landeveisritt med proffsyklister fra bla. Bora – Hansgrohe og Caja Rural. At gutta vil være i form til sesongstart og åpning av Norgescup Maraton i Å i Heiane 11. mai er det liten tvil om.

Hovedmål for sesongen

Årets store mål er å hevde seg i Europamesterskapet i Terreng Maraton 2019. Rittet blir arrangert på hjemmebane i Norge, Furusjøen Rundt i eventyrlige omgivelser i Rondane på Kvamsfjellet. Les mer om EM Terreng Maraton 2019. I tillegg vil det være viktig å forsvare Norgesmester tittelen i Terreng Maraton og NorgesCup Maraton  sammenlagt 2019.

Ekstra stor stas vil det være og avslutte terrengsykkel-sesongen med gode resultater i Birkebeinerrittet 2019.

På senhøsten vil mange av rytterne på laget prioritere sykkelkross og NorgesCupen CX 2019.  Med tidligere tittelholdere på laget er det naturlig å forvente at Hard Rocx Swix også markerer seg godt i disse rittene.

Nå er grunnlaget lagt og rytterne topp motiverte til å prestere. Vi gleder oss til første tråkk!

Les mer om Hard Rocx Swix Cycling Team.

Hard Rocx Swix Cycling Team har forberedt seg bedre enn noen gang takket være sine samarbeidspartnere; Swix, Hard Rocx, Shimano, Sponser Sport Food, Lazer sykkelhjelmer, Vittoria sykkeldekk, Pro Powers Your Performance, 4iiii Wattmålere og Original med Kalas sykkelbekledning.

Forrige
Ola Morken; Fotograf med lidenskap for sykkelsporten...
Neste
Hard Rocx 2019 katalogen er ute hos våre forhandlere...