<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=298107877804140&ev=PageView&noscript=1"/>

Dobbeltseier i Grenserittet

5. august 2019, kl 12:54

Et fantastisk lagarbeid i 80km fra Strømstad til Halden resulterte i dobbeltseier for Hard Rocx Swix og Vidar Mehls tredje strake førsteplass i Grenserittet. I et samlet tetfelt tok Vidar hjem seieren med en helt overlegen spurt foran lagkompis, Fredrik Haraldseth, på plassen bak. Kun ett sekund skilte lagkompisene! Eskil Evensen-Lie fra Kloppa Offroadklubb tok den siste pallplassen.

Ekstra hyggelig er det å se at både Gabriel Slinger og Fredrik Stephansen er med å setter preg på rittet. Gabriel gjør en kjempejobb i front og kommer inn på en 14. plass etter å ha vært med i teten hele veien. Comeback “Kid” Fredrik Stephansen gjør sin “første opptreden” for sesongen og sykler inn til en fantastisk 11. plass, kun fem sekunder på Vidar. Helt rått og ikke minst veldig gledelig!

Vidar Mehl tilbake på vinnersporet
Etter bla. seier i Nordsjørittet og en god sesongstart gikk dett litt tråere i de siste maratonrittene før sommerferien. Det er godt å se at Vidar er tilbake der han hører hjemme, nemlig på toppen av resultatlisten. Med en snau måned igjen til Birken blir det å sørge for at formen holder seg gjennom de neste trenings- og konkurranseperiodene. Neste runde i NC maraton er Helterittet 10. august for Vidar Mehl og resten av Hard Rocx Swix Cycling Team.

 

Forrige
Oppkjøring til Birken med Fredrik Haraldseth...
Neste
Tre Hard Rocx-ryttere blant de fire første og en gammel lagkamerat på topp i NM Maraton 2019...