Leverandør av elsykkelglis

Med utspring i Hard Rocx-sykler, har vi utviklet elsyklene HR Electric. Hard Rocx har siden 1992 utelukkende bygget kvalitetssykler uten billige snarveier. De som har fulgt Hard Rocx vet at slagordet har vært og er “Sykler på ramme alvor”. Dette har vi også tatt med oss under utviklingen av HR Electric.

Ved hjelp av Forskning og Utvikling så var vi faktisk en av de første til å utvikle en sykkelramme for det nye Shimano STEPS-drivsystemet i 2014. F&U har også gitt oss en fremtidsrettet sykkelramme med optimal tilpasning av motor, samt perfekt tilpasning mellom rammen og batteriet.

HR Electric. Vi er med på å skape en bedre fremtid

Vi er stolte av å være en del av en bransje som bidrar til å skape en bedre fremtid. Flere og flere benytter elsykler som transportmiddel i stedet for bil, og med de store endringene som er i ferd med å gjennomføres i byene for å få ned utslipp og redusere trafikk er elsykkel et genialt fremkomstmiddel. I tillegg til null utslipp er andre store fordeler med en elsykkel at man oppnår en helsemessig gevinst, samt økt livsglede (ref. våre erfaringer etter milevis med testing). Vi garanterer deg elsykkelgliset😊!

Elsykkelgliset

Et annet fokus, som Hard Rocx har, er at vi skal ha det gøy. Det skal være gøy å sykle og vi skal hjelpe flere til å sykle lettere og mer. Prøv en HR Electric og du vil se at det aldri har vært mer gøy!
Studentene ved Høyskolen i Vestfold som har hjulpet oss med utviklingen, fant under testing av HR Electric at alle som prøvde fikk et glis om munnen det var vanskelig å få vekk. De kalte det «elsykkelgliset». Prøv en selv, og du vil se at du skal være ganske hardfør for å holde igjen smilet.

Shimano STEPS E8000

For våre mest eksklusive el-sykler har vi valgt Shimano STEPS fremdriftssystem med motoren plassert i kranken, såkalt midtmotor. Denne løsningen sørger for at tyngdepunktet på sykkelen er optimalt, og bidrar til tryggere og mer forutsigbare kjøreegenskaper.

Shimano STEPS leverer det siste innen el-sykkel teknologi, og vi er stolte over å ha samarbeidet tett med Shimano under utviklingen av HR Electric. Shimano er kjent for sin gode kvalitet og service, og for å understreke dette har Shimano tett oppfølging og lokal ekspertise i Norge. Dette er grunnen til at vi har valgt Shimano STEPS på våre mest eksklusive el-sykler.

Shimano STEPS E6000

Prøv vårer modeller med STEPS E6000 som leverer kontrollert kraftdistribusjon og lang rekkevidde. E6000 er i utgangspunktet konstruert for hybrid og by-sykler. Vi har valgt å utstyre våre bestselgere E Shock 3 og E Volution 3 med STEPS E6000 for problemfri sykling. Shimano STEPS E6000 er et 36 Volts system som leverer 250 til 500W med et 11,6ah batteri (418wh) og et dreiemoment på opptil hele 50 NM.

Shimano STEPS E8000

Prøv vårer modeller med STEPS E8000 som er en kraftigere motor enn E6000. E8000 er konstruert for terrengsykling. Vi har valgt å utstyre vår mest eksklusive hybrid E Volution 4 og vår fulldemper Chubster E3000 samt E Shock 4 med STEPS E8000 for maksimal kraft.

Shimano STEPS E8000 er et 36 Volts system som leverer 250 til 500W med et 14ah batteri (500wh) og et dreiemoment på opptil hele 70 NM.

Bafang

Bafang er en av verdens største produsenter av drivsystemer for elsykler og kan tilby motorsystemer til en gunstigere pris. Bafang Max er et 36 Volts system som leverer 250W nominell effekt med et 11,6ah batteri (418wh) og et bra dreiemoment.

steinarkarlsen-signatur

Steinar T. Liljedahl Karlsen
Daglig Leder

Nyheter

Kan jeg bruke elsykkelen om vinteren?

Kan jeg bruke elsykkelen om vinteren?

Ved bruk av din HR Electric-sykkel om vinteren er det svært viktig at renhold, vedlikehold og oppbevaring av sykkel blir gjennomført på en skikkelig måte. Vintersykling sliter ekstremt mye på sykkelens deler og komponenter, og det er ferdig viktig å ta vare på sykkelen for at holdbarheten ikke skal reduseres drastisk. Shimano anbefaler at sykkelen…

Elsykkel for byen, turer og jobbpendling

Elsykkel for byen, turer og jobbpendling

E City er en forkortelse for ElectriCity. E City er våre ”Classic”- elsykler hvor du får en perfekt kombinasjon av stilren eleganse og oppreist sittestilling. Dette er sykkelen for deg som ønsker en elsykkel med et meget lavt innsteg for enklere av og påstigning med maksimal trygghet. Passer for bruk i by, turer og til…

Copyright © 2010-2018 | Utviklet av: Sveum AS