<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=298107877804140&ev=PageView&noscript=1"/>
flag-symbol

Norsk lidenskap

Hard Rocx er et Norsk firma som ble etablert i 1992 for å skape en bedre sykkel. Vi har en brennende lidendskap for å skape sykler som er gode å sykle på, uansett hvordan syklist du er.

Opplev sykkelgliset

Elsykler

Se utvalg

Perfekt til pendling

Hybridsykler

Se utvalg

Av og for damer

Damesykler

Se utvalg

Rittfulldempere, hardtails og sti

Terrengsykler

Se utvalg

Blandevei

Grusracere

Se utvalg

Riktige sykler

Barn/Jr.

Se utvalg

Hard Rocx Elsykler

HR bikes elsykler har sitt utspring i Hard Rocx-sykler. Med HR bikes elektriske sykler ønsker vi å skape attraktive sykler med god funksjon, høy brukervennlighet og lang holdbarhet. Summen av dette håper vi at skal gi deg “elsykkelgliset” hver gang du tar din Hard Rocx elsykkel i bruk!

Våre elsykler
Hard Rocx terrengsykkel karbon
Hard Rocx fulldemper
Hard Rocx Funk-E

Vi satser kun på faghandel og kompetanse

– Steinar T. Liljedahl Karlsen – Gründer

I tillegg til at vi skal bygge kvalitetssykler med egenutviklede rammer så er kjøpsopplevelse og oppfølging vel så viktig.

Om Hard Rocx

OX – Prisvinnende rammekonsept

Høy vridningsstivhet. Lav vekt. Komfortabel bakramme. Rittfokusert og balansert geometri. Unikt design. Disse kravene sto øverst på listen da vi starten videreutviklin- gen av vårt OX-rammekonsept i 2012. To år senere kunne vi stolt presentere OX2 på det norske markedet. I 2018 lanserte vi den nye og oppgraderte etterfølgeren – OX3.

Never change a winning team

Hunton Hard Rocx Cycling Team

TEAMNYTT
En klubb for våre entusiaster

Hard Rocx Riders Club

BLI MEDLEM