Om oss

om-oss-HardRocx

Hard Rocx AS

+47 66 90 70 20
simen@hardrocx.no
Fusdal Terrasse 3, 1387 Asker

NORSK LIDENSKAP

Hard Rocx er et Norsk firma som ble etablert i 1992 for å skape en bedre sykkel.  Vi har en brennende lidenskap for å skape sykler som er gode å sykle på, uansett hvordan syklist du er.

Vi satser kun på faghandel og kompetanse
I tillegg til at vi skal bygge kvalitetssykler med egenutviklede rammer så er kjøpsopplevelse og oppfølging vel så viktig.
 Alle våre forhandlere skal være – og er – den beste sykkelbutikken i sitt nærområde. Deres kompetanse sikrer at du får riktig sykkel i riktig størrelse for ditt behov. Typisk for våre forhandlere er at de har et godt verksted med flinke mekanikere, som vet hvordan de skal hjelpe deg som Hard Rocx-kunde. Dersom et problem oppstår ønsker vi å løse dette raskest av alle, i samarbeid med din sykkelbutikk. Vårt mantra er å gi bransjens beste service og levere «in the moment of truth».

HR Electric. Vi er med på å skape en bedre fremtid!
Vi er stolte av å være en del av en bransje som bidrar til å skape en bedre fremtid. Flere og flere benytter elsykler som transportmiddel i stedet for bil, og med de store endringene som er i ferd med å gjennomføres i byene for å få ned utslipp og redusere trafikk er elsykkel et genialt fremkomstmiddel. I tillegg til null utslipp er andre store fordeler med en elsykkel at man oppnår en helsemessig gevinst, samt økt livsglede. Les mer om våre HR Electric elsykler her. Vi garanterer deg elsykkelgliset😊!

Produktutvikling sammen med teamet
Swix Hard Rocx Cycling Team hadde en eventyrlig 2017-sesong med mange seiere som ble kronet med seier I norgescupen sammenlagt.

Teamet er aktivt med i utviklingen av våre sykler, og uten en slik testgruppe ville vi ikke vært i stand til å skape sykler som er gode å sykle på uansett hvordan syklist du er. Les mer om teamet her.

Hard Rocx Riders Club
Som norsk sykkelmerke ønsker vi at du som Hard Rocx syklist skal kunne ha nærhet til oss, selv om kjøp og service skjer igjennom våre forhandlere. Om du ikke er medlem enda, kan du melde deg inn i Hard Rocx Riders Club via våre nettsider her. Medlemskapet er gratis og vil gi deg førstehåndsinformasjon om hva vi driver med, samtidig som vi vil vite hvem du er. I skrivende stund er Torger Bjørndal fra Manstad siste medlem med medlemsnummer 1120. Vi ønsker velkommen i klubben!

Hard Rocx AMO
AMO beskriver:
HVA vi har laget.
HVEM vi laget akkurat denne sykkelen til.
HVORFOR du skal velge denne modellen.

Dette har vi gjort for å gjøre det enklere for deg å orientere deg i vårt modellprogram.

Dersom du ønsker ytterligere informasjon eller lurer på noe, er det bare å ringe meg direkte på 90 07 08 09.

steinarkarlsen-signatur
Steinar T. Liljedahl Karlsen
Daglig Leder

steinar
Steinar Karlsen
Daglig leder
steinar@hardrocx.no
Dag
Dag Johnsen
Design Manager/
R & D
dag@hardrocx.no
Simen
Simen Langeland
Product Manager

simen@hardrocx.no

Selma Sigrid
Selma-Sigrid
Kontor Hund

Copyright © 2010-2018 | Utviklet av: Sveum AS