Om oss

om-oss-HardRocx

Hard Rocx AS

+47 66 90 70 20
kristin@hardrocx.no
Fusdal Terrasse 3, 1383 Asker

Sykler på ramme alvor i 25 år!

Hard Rocx er et Norsk firma som startet opp i 1992 for å skape den perfekte sykkel. Vi har en brennende lidenskap for å lage lette, raske og balanserte sykler for norske forhold. I 2016 ble Hard Rocx en del av SWIX Sport gruppen og vi ser frem mot 25 nye og spennende år.

Swix – I 2016 gikk vi inn i Swix Sport gruppen som med oppkjøpet ønsker en langsiktig satsning på sykkel og sommer. Vi vil fortsatt jobbe med samme kjerneverdier og utvikle lette, raske og balanserte kvalitetssykler med et høyt servicenivå.

Vi konkurrerer mot de store internasjonale aktørene og vi har utviklet sykler fra bunnen av for norske forhold, norske syklister og norske ritt. Sammen med Swix Sport er vi nå en del av noe større og vi har vi allerede begynt å selge sykler til USA og i Sverige. Vi gleder oss virkelig til fortsettelsen.

Forza Volante og Team Swix Hard Rocx
Nytt av året er vår nyutviklede fulldemper Forza Volante. Forza Volante har en ny og egenutviklede ramme, basert på tilbakemeldinger fra teamet vårt gjennom 2 år. Med Team Swix Hard Rocx har vi styrket teamet vårt ytterligere for 2017 sesongen som du kan lese om på side 16-17 i katalogen. Teamet er aktivt med i utviklingen av våre sykler og uten en slik testgruppe ville vi ikke vært i stand til å vinne både ritt og tester.

Lett – men solid
Det er 18 år siden vi lanserte terrengsykler som veide under 10 kilo. Noen år etter det sjokkerte vi hele bransjen med å levere kostbare rittsykler med stive karbongafler. Bransjen fulgte etter. Våre terrengsykler er i konstant utvikling, og vi gjør stadig nye endringer for å optimalisere syklene for det norske markedet. Vi har alltid jobbet hardt med utvikling av legeringer, materialkvaliteter og rørtykkelser. Først i stål. Så i aluminium. Nå i karbon. Dernest har vi utstyrt syklene med lette og solide komponenter.

Rask og stiv
Våre sykler – i enhver prisklasse – har alltid strebet etter å være den raskeste sykkelen i akkurat den priskategorien. En sykkel er rask når den omsetter så mye som mulig av kraften som legges i pedalene, i fart. Derfor har vi lagt store ressurser gjennom 25 år i rammeutvikling. Ikke bare materialvalg – men også geometri. Ikke bare lav vekt – men også kompromissløs stivhet.

Balansert
En sykkel ruller, svinger, griper og klatrer best når vekten er fordelt på to hjul, og det samtidig er lett å bevege seg rundt på sykkelen for å

fordele vekt best mulig i skiftende terreng. Dette oppnås gjennom nøye planlegging av geometri, og utvikling av rammestørrelser som passer norske forhold. Balanse oppnår vi også gjennom valg av komponenter – med hensiktsmessig stemlengde, styrevidde og setepinne- og gaffeloffset.

Kvalitetssikring i alle ledd
I tillegg til at vi skal bygge kvalitative sykler med kvalitetskomponenter fra de beste, så er kjøpsopplevelse og oppfølging vel så viktig. Alle våre forhandlere skal være – og er – den beste sykkelbutikken i sitt nærområde. Typisk for våre forhandlere er at de har et meget godt verksted med flinke mekanikere, som vet hvordan de skal hjelpe deg som Hard Rocx-kunde best mulig. Dersom et problem oppstår ønsker vi å løse dette raskest av alle, i samarbeid med din sykkelbutikk. Vårt mål er å gi bransjens beste service. Det er lidenskapen for den gode sykkelopplevelsen som driver oss.

Hard Rocx Riders Club
Som norsk sykkelmerke ønsker vi at du skal kunne ha mest mulig nærhet også direkte til oss, selv om kjøp og service skjer igjennom våre forhandlere. Om du ikke er medlem enda, kan du melde deg inn i Hard Rocx Riders Club her. Medlemskapet er gratis og vil gi deg førstehåndsinformasjon om hva vi driver med, samtidig som vi vil vite hvem du er.

I skrivende stund er Mads Karlsen fra Fauske siste medlem med medlemsnummer 1054. Vi ønsker velkommen i klubben!

Hard Rocx AMO
AMO beskriver:
HVA vi har laget.
HVEM vi laget akkurat denne sykkelen til.
HVORFOR du skal velge denne modellen.

Dette har vi gjort for å gjøre det enklere for deg å orientere deg i vårt modellprogram. Dersom du ønsker ytterligere informasjon eller lurer på noe, er det bare å ringe meg direkte på 90 07 08 09.

steinarkarlsen-signatur
Steinar T. Liljedahl Karlsen
Daglig Leder

steinar
Steinar Karlsen
Daglig leder
steinar@hardrocx.no
Dag
Dag Johnsen
Design Manager/
R & D
dag@hardrocx.no
Kristin
Kristin Brown
Logistikk-
og økonomiansvarlig
kristin@hardrocx.no
Simen
Simen Langeland
Product Manager

simen@hardrocx.no

Selma Sigrid
Selma-Sigrid
Kontor Hund

Copyright © 2010-2017   |  Utviklet av: Sveum design AS