Å i Heiane

Å i Heiane

Norges Cup Maraton 2017 er endelig sparket i gang! Det var en spent gjeng som sto klare på startstreken sist helg. Birkeland bød på en tøff og teknisk løype, og vi hadde en klar plan for hvordan rittet skulle gjennomføres.

Å i Heiane var første ordentlige kraftprøve for Swix Hard Rocx Cycling Team. En offensiv plan ble iverksatt direkte fra startskuddet, med mål om å farge hele rittet rødt.

Foto: Lars Teistedal
Foto: Annar Gaustad

Thomas dro til i første bakke og inn i første terrengparti sammen med Ole og Fredrik. Det ble tidlig en utskillelse der vi satt med 3 mann i en tetgruppe på 4. Like bak satt Vidar og Doc med kontroll på resten av feltet. Ikke lenge etter fikk dessverre Thomas problemer med giret, og var nødt til å svinge ut og stå av rittet. Igjen i tet satt Ole og Fredrik sammen med Lars Granberg. Derfra var det lenge en stillingskrig og kontrollert kjøring frem til de siste terrengpartiene. Ole klemmer til inn på stiene etter 40km, mens Fredrik kan kontrollere bakhjulet til en sprek Granberg. Forza Volante’n går som en kule på stiene, og planen om å stresse konkurrentene på de tekniske partiene fungerer, og til slutt ryker Lars på en punktering. Ole og Fredrik viser super lagånd og samarbeider godt inn mot mål og en råsterk seier. Like bak triller Vidar inn til tredjeplass etter en råsterk prestasjon med 50km solosykling. Tapetsering!

 

Foto: Annar Gaustad

Førstkommende lørdag venter Montebellorittet og NC #2. Vi er klare for en ny helg farget i rødt!

/Fredrik Haraldseth

Copyright © 2010-2017   |  Utviklet av: Sveum design AS